Om oss

4Sign Färjestaden ägs och drivs av Fredrik Lindblom.

Fredrik Lindblom

Fredrik började som gravör 1979 endast 16 år gammal, han har sedan hunnit med att jobba med produktion av gravyr, print, original och foliedekor. Det finns inte mycket i branschen som han inte har haft ett finger med i. Fredrik har utbildat andra skyltföretag när det gäller skyltar för offentlig miljö och allmänna platser. Han har även under åren fått agera bollplank till kommuner och Regioner när de har uppdaterat sina grafiska skyltprofiler gällande taktila skyltar. Fredrik kan också hjälpa er med vad som behövs/krävs för att uppfylla lagar och krav gällande skyltar för offentlig miljö och allmänna platser.

4Sign

4Sign är Sveriges enda rikstäckande fackkedja inom profilering som kan erbjuda ett komplett produktsortiment. Profilering för oss innebär produkter inom områden såsom Skyltar, Fordonsdekor, Profil och Mässa. 4Sign kan leverera det mesta inom profilering från smått till stort. Vi har också stor erfarenhet av mässproduktion där vi är duktiga på hela processen från projektering till genomförande.

Stora ord, men vi känner oss trygga med att vi är en komplett leverantör av profilering till företag. Vi sätter kundnyttan framför produktfokus. Och vi skall bli ännu bättre!

2004 startade utvecklingen av 4Sign-kedjan. Att skapa ett fungerande stabilt samarbete i en kedja är ett tidskrävande arbete och sedan starten har 4Sign-kedjan vuxit till en mycket stark aktör på skyltmarknaden. Kedjan har efter över tio verksamhetsår starka medlemsföretag som alla driver sina lokala företag med 4Sign prägel. Omsättningen ökar stadigt och genom omfattande annonskampanjer och hårt arbete av kedjans alla medlemmar har vårt varumärke nått en stark position. 4Sign är att räkna med nu och på lång sikt.

4Signkedjan har historiskt främst haft fokus på inköpssamarbete och på senare år har detta kompletterats med massiv gemensam marknadsföring och ett ständigt utvecklande samarbete mellan kedjans medlemmar både vad gäller försäljningsaktiviteter såväl som produktion och erfarenhetsutbyte.

Kedjan omsätter tillsammans 230MSEK och har en personalstyrka på över 200 personer. Vi har goda finanser och hög kreditrating. Framåt kommer vi att arbeta hårt med nyetablering för att bli ännu starkare som enda rikstäckande profilkedja med komplett sortiment, från idé till genomförande.

Sortimentet

Vi kan företagsprofilering. Från minsta klistermärket till största utomhusskylten. 4Sign har kompetens, erfarenhet och sortiment för att kunna leverera rätt lösning för att ditt företag skall synas.

Din profil är viktig

Ditt varumärke är din största tillgång! Vi på 4Sign skapar lösningarna som får ditt varumärke att lyfta.

Service

4Sign finns lokalt representerade men vi är också en del av en rikstäckande kedja som gör att vi kan leverera professionella skylt och profileringar överallt i Sverige men också i Norge.


Korta fakta

Bolagsnamn
4Sign Färjestaden
Org.nummer
5564312394
E-postadress
fredrik.l@4sign.se
Telefonnummer
0485-58 95 62